Boligforeninger2019-05-09T13:34:12+00:00

BOLIGFORENINGER

Vi forstår, at der er forskel

Når det kommer til rengøring af boligforeninger og ejendomsservice, ved vi, at behovene ofte er meget forskelligt fra kunde til kunde. Det er naturligvis noget, vi tager højde for. Derfor skræddersyer vi vores løsninger, så de passer til jeres behov.

Når vi i fællesskab har fundet den bedst måde at håndtere jeres behov på, ser vi på processen og klargør vores arbejdsmetode. Hos Sørens Rengøring mener vi nemlig, at åben dialog og kommunikation er den rette vej frem.

Ejendomsservice hus

Boligforening rengøring

Det vi gør for jer

Der er en bred række af opgaver, som vi håndterer, når det kommer til rengøring af jeres boligforening eller ejendomsservice. Herunder kan I se en række af de opgaver, vi løser for jer alt efter jeres behov og ønsker:

  • Vinduespolering inde
  • Vinduespolering ude
  • Aftørring af karm
  • Håndtering af døre og gange
  • Støvsugning, oprydning og gulvask
  • Rengøring af sprosser
  • Vinduespolering i etageejendomme
  • Meget mere..

Det ovennævnte er naturligvis ikke det eneste, vi kan udføre for jer. Vi foretrækker personligt selv at lave kontraktløsninger, hvor vi håndterer mest muligt for jer. Ønsker I at høre mere? Så udfyld vores kontaktformular, så finder vi den løsning, der passer bedst til jeres boligforening.

Faste procedurer er en kerneværdi

Vores procedurer er noget vi vægter højt, for at sikre engagement fra begge sider, så vi kan opnå et tilfredsstillende resultat. Overordnet set er kommunikation en kerneværdi og struktur hele vejen rundt i vores virksomhed.

Samtidig søger vi at bekæmpe den tilgang, som er ved at sprede sig, hvor mangerengøringsfirmaer sender en ny mand ud til at håndtere opgaven, hver gang de skal på besøg.

Hos Sørens Rengøring gør vi det lige omvendt. Da vi har en lav udskiftning af medarbejder, sørger vi for, at I får en fast rengøringsansvarlig, som er dedikeret til netop jeres virksomhed. Derfor ved jeres rengøringsansvarlige også, hvordan stedet fungerer og skal håndteres.

Har I spørgsmål, eller søger I mere information? Så kontakt os på 26 21 54 90.