ERHVERVSRENGØRING2019-05-09T13:34:12+00:00

Professionel rengøring af jeres arbejdsplads

En tryg beslutning

Hos Sørens Rengøring kommer I i kontakt med erfarne medarbejdere, som har forståelse for, hvad grundig erhvervsrengøring er. Hos os kan du derfor stole på, at vi lever op til dine forventninger. Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser inden for området, så vi kan helt sikkert også klare jeres opgave.

Vi har base i Rødovre, men rykker ud til alle virksomheder indenfor Rødovre og Københavns omegn. Står du i den situation at du måske er lidt længere ude, så giv os et kald, så snakker vi om det.

erhvervsrengøring produkt

ren arbejdsplads

Rengøring af kontor og butik

Hos Sørens Rengøring har vi siden 2008 beskæftiget os med en lang række forskellige opgaver inden for erhvervsrengøring.

Vi sørger for altid at holde os opdateret om de nyeste og mest effektive metoder indenfor rengøring og diverse produkter. Det betyder, at vi gør os selv til en kritisk spiller, hvis du ønsker at have et skinnede arbejdsområde, som skal præsentere din virksomheds image.

Her er de typer erhvervsrengøring vi primært udfører:

  • Kontor
  • Butik
  • Lager
  • Institutionsrengøring

Hvis I føler, at jeres opgaver ikke matcher med overstående, så kontakt os endelig og lad os se på det. Vi er fleksible og vil gøre vores bedste for at tilpasse os til netop jeres behov.

Få din arbejdsplads til at stråle

Hos Sørens Rengøring er vi både hurtige og grundige, hvilket betyder, at du får erhvervsrengøring af høj kvalitet til en god pris.

Derfor skal I blot ringe til os på 26 21 54 90, hvis I har brug en aftale om erhvervsrengøring. Vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Vi glæder os til at holde jeres arbejdsmiljø rent og lækkert.

gulv vask