KONTORRENGØRING2019-05-09T13:34:12+00:00

Indeklimaet påvirkes af kontorrengøringen

Dit kontor reflekterer arbejdsmoralen

Hos Sørens Rengøring er vi specialister i at rengøre dit kontor for at skabe et behageligt og rent arbejdsmiljø og indeklima.

Foruden at medvirke til et sundere arbejdsmiljø har rene og indbydende lokaler indflydelse på din virksomheds image. Lokalerne har nemlig betydning for det generelle indtryk, som både nuværende og potentielle kunder får af din virksomhed. Det er derfor vigtigt, at lokalerne fremstår pæne og præsentable.

Har du brug for en grundig og effektiv serviceorienteret samarbejdspartner? Kontakt os, så kommer vi ud og besigtiger jeres opgave, inden vi afgiver et tilbud.

Hvorfor er et godt indeklima vigtigt?

Hvis dit kontor ikke bliver rengjort ordentligt, kan det blive en potentiel kilde til sygdom og reduceret arbejdsmotivation.
Fordelene ved et godt indeklima er derfor:

  • Det afspejler din virksomheds image
  • Det bekæmper bakteriespredning og sygdom
  • Et ordentligt indeklima skaber glæde og gavn for medarbejderne

Ved at gøre brug af Sørens Rengøring, sikrer I dermed et godt indeklima i jeres kontorer.

Professionel kontorrengøring

Sørens Rengøring blev startet i 2008 med det mål at gøre en forskel i branchen og yde en professionel service. Vi synes, at mange eksisterende virksomheder havde problemer med at levere en ordentlig og grundig kontorrengøring. Derfor trådte vi ind på markedet, så vi kunne være med til at ændre denne stil.

Vi har specialiseret os på et område, som vi ved kræver høj fleksibilitet og selvstændighed. Det gør os i stand til at producere de bedste resultater for jeres virksomhed.

Selvom vi fokuserer på kontorrengøring, står vi også altid klar til at hjælpe med andre opgaver. Vi tilbyder blandt andet omhyggelig vinduespudsning, og vi fjerner også gerne bladene fra din parkeringsplads. Vi har samtidig også store kompetencer inden for rengøring af både lagerbygninger og butikker, som er en del af vores erhvervsrengøring.

Gulv polering

Håndklud vask

Kontakt os og lad os klare rengøringen

Vi ved, hvor stor betydning det har, at både I og jeres medarbejdere har de bedste rammer til at udføre et godt stykke arbejde i. Ved at lade vores team af rengøringsmedarbejdere tage sig af jeres rengøring, kan I være sikre på at opnå et professionelt slutresultat. I sidste ende kan I derfor slippe for bekymringen om støv, snavs og bakterier.

Hos Sørens Rengøring står vi for det hele, så I kan holde fokus på jeres arbejde. Vi har samtidig nogle faste arbejdsmetoder, hvor I som udgangspunkt får tildelt en fast medarbejder igennem forløbet, som yder den nødvendige service efter jeres behov. Samtidig sørger vi naturligvis for at holde os opdateret på de nyeste, bedste og mest miljørigtige teknikker.

Har I brug for kontorrengøring, så kontakt os på 26 21 54 90. Vi svarer naturligvis på alle spørgsmål vedrørende vores kontorrengøring.