PROFIL2019-05-09T13:34:12+00:00

HVEM ER VI?

Hos Sørens Rengøring består vi af et team af rengøringsmedarbejdere, som alle er erfarne, kvalitetsbevidste og topprofessionelle. Vi ved, at vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, hvorfor de er vores image og repræsenterer vores firma. Derfor ønsker alle vores medarbejdere at give dig den bedst mulige rengøring – uden undtagelse.

Vi grundlage Sørens Rengøring i 2008 på grund af en mangel på erfaring og kompetencer. Vi oplevede ofte, at standarden i branchen var alt for lav. Derfor indtrådte vi på markedet og gjorde det til vores mission at ændre på dette.

Sørens Rengørings arbejds bil

Hos Sørens Rengøring har vi naturligvis fokus på dig som vores kunde og dermed de områder, som er vigtige for dig. Vi tror på, at vi gennem samarbejde og dialog kan skabe en unik oplevelse og opbygge langvarige relationer, som baserer sig på et struktureret arbejde og en tilfredsstillende service – Hver gang.

Gulv vask

Hvad gør os specielle?

Vi har en række tiltag, der gør, at vi står stærkere end vores konkurrenter:

  • Stabil kvalitet – hver gang.
  • Lav udskiftning af medarbejdere – vi er et lille hold på gennemsnitligt 6 medarbejdere.
  • Fleksible medarbejdere, der selv kan disponere deres tid så opgaven altid løses tilfredsstillende.
  • Let dialog med de medarbejdere, der kommer i jeres virksomhed.
  • Struktureret opfølgning, som servicevirksomhed forstår vi, at det handler om at være proaktiv.

Vi stiller krav til vores medarbejdere, med fokus på at være kvalitetsbevidste og opdateret på de nyeste arbejdsmetoder og processor, samt de bedste produkter.